magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Výstavu Rybárstvo - oddych pripravujú v košickom Dome techniky
@ Obchod -> Výstavy      Mar 06 2006 - 16:45 GMT
(TASR) - Nadšenci rekreačného a športového rybárčenia sú cieľovou skupinou organizátorov 3. ročníka výstavy Rybárstvo - oddych, ktorá bude v košickom Dome techniky 10. až 12. marca.

"V prvom rade to bude prehliadka najnovšieho náčinia a náradia pre túto ušľachtilú záľubu, pretože rybári si ho budú môcť ohmatať a vyskúšať," uviedol na tlačovej konferencii prezident Slovenského rybárskeho zväzu (SRZ) Rudolf Harvánek. O aktuálnosti výstavy svedčí podľa neho aj blížiaci sa začiatok rybárskej sezóny - 16. apríl.

Manažérka výstavy Gabriela Oroszová informovala, že na ploche 1200 metrov štvorcových sa predstaví takmer 30 vystavovateľov. Na víkendových sprievodných podujatiach výstavy vystúpi náš majster sveta v muškárení Miroslav Antal a skvelý sumčiar Erik Zbyňovský predvedie extrémny lov sumca.

Harvánek pripomenul, že SRZ je najstaršou a najmasovejšou spoločenskou organizáciou na Slovensku. V tomto roku oslavuje 80. výročie založenia a v súčasnosti má 120 000 členov. Tí ryby nielen lovia, ale predovšetkým sa starajú o zarybňovanie, na ktoré SRZ dáva ročne z členských príspevkov a poplatkov 70 miliónov korún, dodal Harvánek.   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]