magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

S požiarom v priemyselnom parku na Spiši bojovali hasiči po celú noc
@ Aktuálne -> Región      May 19 2006 - 09:53 GMT
(TASR) - Vyše 40 hasičov s technikou z regiónu Spiša, ako aj z Košíc a Humenného, bojovalo po celú noc s požiarom v Spišskej Novej Vsi, ktorý vo štvrtok popoludní vznikol v starej výrobnej hale v priestoroch priemyselného parku. Ide o bývalé výrobné a skladové priestory nábytkárskej firmy Nový domov.

"Požiar sme lokalizovali večer o 18.30 h. Dnes ráno ešte zalievame ohniská. V noci prišli na miesto ďalšie posily z Košíc a zo Záchrannej brigády v Humennom," povedal pre TASR riaditeľ Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Spišskej Novej Vsi Vladimír Buc. Dodal, že likvidácia požiaru bude pokračovať aj počas dňa.

V silne zadymených priestoroch sa priotrávil jeden zo spišskonovoveských hasičov. Podľa riaditeľa HaZZ Buca "bol na pozorovaní, absolvoval potrebné vyšetrenia a je v poriadku".

Priemyselný park v Spišskej Novej Vsi vyrástol v priestoroch bývalého Nového domova. K pôvodným objektom nábytkárskej firmy pribudli dve nové výrobné haly, ktoré požiar nezasiahol.   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]