magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

12. - 15. 9. 2002: Výstavy NÁBYTOK a LUMINEX
@ Obchod -> Výstavy      Sep 10 2002 - 15:16 GMT
Už 5. ročník výstavy NÁBYTOK a 1. ročník výstavy LUMINEX pripravila 1. košická výstavná spoločnosť. Záujemcovia ju majú možnosť navštíviť v hale Cassosport v termíne od 12. do 15. septembra.



Dvojvýstava je zameraná na všetky druhy nábytku: do detských a obývacích izieb, kúpelní, kancelárií, predsiení, kuchyne, spální a podobne. Nebude chýbať ani výstava bytových doplnkov.

Návštevník tu získa väčší prehľad o súčasnom ponúkanom sortimente na slovenskom trhu, kontakty na výrobcov a obchodníkov, môže sa inšpirovať pri zariaďovaní vlastného bytu, prípadne domu, či kancelárie.

Výstava Luminex je pre organizátora novinkou a za úlohu si kladie prezentáciu výrobcov a dovozcov osvetľovacej techniky, čo tematicky s výstavou Nábytok úzko súvisí.

Svoju účasť potvrdilo 32 vystavovateľov.   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]