magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Najdisciplinovanejší vodiči sú v okresoch Košice-okolie a Trebišov.
@ Aktuálne -> Doprava      May 23 2007 - 08:35 GMT
(TASR) - Vo vybraných okresoch Košického kraja včera vyvrcholil siedmy ročník celoslovenskej preventívnej akcie Jablko - citrón.
Dopravní policajti za asistencie žiakov základných škôl sa dnes medzi 10.00 - 11.30 h zamerali na vodičov v okresoch Košice II, Košice-okolie, Rožňava a Trebišov.

Najviac, 41 vodičov skontrolovali v okrese Košice II, kde rozdali 24 jabĺk a 17 citrónov. Najdisciplinovanejších vodičov našli hliadky dopravnej polície v okrese Košice-okolie, kde rozdali len deväť citrónov. V okrese Trebišov odišli s citrusovým plodom iba štyria vodiči.
"Dopravno-bezpečnostná situácia v Košickom kraji nie je najideálnejšia. Oproti minulému roku v prvých štyroch mesiacoch tohto roka sme však zaznamenali pokles počtu dopravných nehôd o tri. Stúpajúcu tendenciu má i naďalej alkohol za volantom a počet usmrtených a ťažko zranených osôb," povedal pre TASR riaditeľ Dopravného inšpektorátu Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Michal Rusnák.
Preventívno-bezpečnostná akcia Jablko - citrón bude pokračovať v okresoch severného, stredného a južného Slovenska a skončí sa 31. mája v Bratislave.   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]