magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Oznámenie DPMK.
@ Aktuálne -> Doprava      Jul 06 2007 - 10:00 GMT
Od piatku 6. 7. 2007 15.00 hod do nedele 8. 7. 2007 cca 12.00 hod sa na Alpinke uskutoční stretnutie priaznivcov motocyklov „Čermeľský kvet“ spojené s kultúrnymi a športovými podujatiami. Vzhľadom na očakávané zvýšenie prepravných potrieb bude do tejto oblasti okrem bežných autobusových liniek MHD č. 29 a 40 premávať aj mimoriadna autobusová linka č. 40A s trasou (podľa zastávok) Alpinka – Čermeľ – Suchodolinská – Letecká – Štadión Lokomotívy a späť.

Bude premávať tak, aby v čase podujatí s najväčšou očakávanou návštevnosťou bolo spojenie do tejto oblasti zabezpečené aspoň raz za hodinu. Na tejto linke platia po celej jej trase cestovné lístky platné pre 1. tarifné pásmo (T1).

Tabuľka: Medzi zastávkami Alpinka a Štadión Lokomotívy bude teda v týchto dňoch spojenie MHD nasledovné (tučne sú vyznačené posilové spoje):

V nedeľu 8. 7. 2007 sa s posilňovaním MHD do tejto oblasti už nepočíta (premávajú v spoje ako v sobotu – okrem posilových).   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]