magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Bláznivé leto na Domaši.
@ Aktuálne -> Rekreačné zóny      Jul 26 2007 - 13:49 GMT
Reklamné štúdio Siettex Vranov organizuje tretí ročník hudobno-športového festivalu pod názvom Bláznivé leto na Domaši. Bude sa konať v dňoch 3.- 4. augusta v rekreačnej oblasti Domaša city Dobrá. Počas prvých dvoch ročnÌkov sa súťažilo v plážovom volejbale a stolnom futbale. Aktuálny ročník festivalu prináša veľa zmien. Počet turnajov sa zvýšil na 5 a k spomínaným turnajom pribudne turnaj vo vodnom futbale, paintbale a mountain bike pretek.

V piatok sa po registrácii ·častnÌkov jednotlivých turnajov budú konať úvodné boje v nasledovných turnajoch: plážový volejbal, stolný futbal a paintball. Ich priebeh bude dopĺňať hudba interpretov, ktorí si zmerajú sily v "Súboji kapiel". Súťažiť budú mladí interpreti o nahrávanie singla obsahujúceho 2 skladby. Táto súťaž nesie oficiálny názov "Súboj kapiel Bláznivé leto 2007" ktorej sa zúčastnia kapely: Cherries in the chocolatte /VT/, Coolaction /PO/, Velvet Stone /VT/, Expanzia /NM/, The Reason /BJ/, Project:P.B. /BA/, Temple /PO/, Sayan Krates /PO/, Perpetuum Mobile /PP/, Slave 4 You /KE/, Zakaždým Inak, The Last Breath /NM/, Každý svoje /PO/, Scarlet Wings /ZA/, No Redemption, S.N.P. . Po vyhlásení víťaza urobí bodku za piatkovým koncertným maratónom humenská kapela So Fine. V sobotu večer bude pre návštevníkov festivalu pripravené exotické prekvapenie v podobe kubánskej noci pod taktovkou kapely Mango Molas.

Sobota bude patriť finálovým súbojom v turnajoch začatých v piatok. Okrem nich sa bude súťažiť celý deň vo vodnom futbale, poprípade sa možete zúčastniť Mountain bike preteku na trati Dobrá - Kvakovce. Registrácia na jednotlivé turnaje je možná výhradne prostredníctvom registračného formulára na www.blazniveleto.sk.

Pre deti bude pripravený animačný program v spolupráci s denníkom Korzár. Všetkým deťom bude k dispozícii náš skákací hrad ako aj trampolíny.

Na záver majú organizátori pripravenú lahôdku v podobe kubánskej noci. Areál festivalu sa tak na čas zmení na kubánske pobrežie osvietené lampiónmi a fakľami, celú atmosféru bude dotvárať živá hudba v podaní kapely Mango Molas, hrajúcej tie najkrajšie a najprenikavejšie latino-rytmy. A samozrejme nesmieme zabudnúť na povestné cigary, ktoré sú jedným zo symbolov nádhernej Kuby. Pre všetkých zúčastnených máme okrem miešaných nápojov pripravené aj ďalšie prekvapenia a to: latino dance program a čarovnú ohňovú show priamo pod letnou oblohou.

Vítaní sú nielen priaznivci letných športov, ale tiež milovníci slnka, vody, piesku, hudby a bláznivej zábavy!

20% zľavy na vstupenky majú všetci držitelia preukazov ISIC, Euro 26 a ITIC.
Viac info na www.blazniveleto.sk.   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]