magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Košičania sa tešia na Hejkovú a spol., ale v Steel Arene.
@ Aktuálne -> Šport      Dec 10 2007 - 12:10 GMT
(TASR) - Športovou udalosťou týždňa v Košiciach bude nepochybne súboj basketbalistiek KOSIT-u 2013 Košice so Spartakom Moskovská oblasť. Podkošová lahôdka 6. kola C-skupiny Euroligy sa uskutoční netradične 12. decembra o 17.30 v Steel Arene.

Reprezentačný stánok, známy najmä vďaka hokejistom, ktorí ho z 53 stretnutí už desaťkrát dokázali vypredať, síce zažil aj súperenie v streetbale, ale s týmto zápasom to ťažko porovnávať. Slovenská trénerka Natália Hejková na lavičke špičkového európského tímu s hviezdami svetového formátu je totiž lákadlom, ktoré Košičania chcú poskytnúť čo najväčšiemu počtu divákov.
Bez ohľadu na to, že náklady na tento duel sú skoro desaťnásobne vyššie ako v domovskej Infiniti Aréne. Na druhej strane je kapacita štyrikrát väčšia. Vstupné sa pritom len mierne zvýšilo, z 50 na 75 Sk. Počíta sa s tým, že tradičná návšteva na pohárových zápasoch sa zvýši aspoň dvoj, prípadne až trojnásobne.
Palubovku v Steel Arene začali klásť ešte v nedeľu a v pondelok napoludnie už bola k dispozícii basketbalistkám. "Prvý tréning máme naplánovaný v pondelkovom večernom čase, ďalšie dva v utorok. To už špeciálom priletí do Košíc aj náš súper a tiež si ju bude chcieť otestovať. Viem, nie je to veľa na zoznámenie sa s novým prostredím, ale vyšli sme v ústrety divákom. Takúto možnosť nemajú každý deň," povedal tréner Košičaniek Vladimír Karnay.
Košičania sa budú musieť činiť aj po skončení tohto duelu. Najneskôr o 2,5 hodiny po ňom sa už v Steel Arene rozbehnú prípravy ľadu na sobotňajšie medzištátne hokejové stretnutie Slovenska so Švajčiarskom.   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]