magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Karpatská nadácia vydala publikáciu o firmách z Karpatského regiónu.
@ Aktuálne -> Región      Dec 19 2007 - 14:53 GMT
(TASR) - Poskytnúť čitateľom komplexnú informáciu o stave firiem je cieľom publikácie The Way It Works -Spoločenská zodpovednosť firiem v Karpatskom regióne, ktorú vydala Karpatská nadácia.

Publikácia obsahuje výsledky výskumu o spomínanom stave firiem nielen na Slovensku, ale aj v Maďarsku, Poľsku, Rumunsku, a prípadové štúdie, ktoré predstavujú dobrú prax podnikateľských subjektov v oblasti spoločenskej zodpovednosti z pohľadu mimovládnych organizácií a samotných firiem. "Spoločenská zodpovednosť zdôrazňuje, že firma by sa mala správať zodpovedne voči všetkým skupinám a subjektom, s ktorými prichádza do kontaktu, čiže voči zákazníkom, zamestnancom, dodávateľom, miestnej komunite či životnému prostrediu," uviedla dnes pre TASR Katarína Šimková z Karpatskej nadácie.
Publikácia vyšla v tisíckusovom náklade v piatich jazykových mutáciách a bude uvedená v elektronickej podobe aj na webovej stránke.
Medzinárodný projekt The Way It Works bol spolufinancovaný Európskou komisiou a prebiehal počas tohto roka v štyroch z piatich krajín Karpatského euroregiónu. Po úspešnej realizácii výskumu a sérii multisektorálnych diskusií vyvrcholil medzinárodnou konferenciou v Prešove, na ktorej sa zúčastnilo vyše 100 účastníkov zo siedmich krajín Európskej únie.   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]