magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Svetoznámi Harlem Globetrotters nemajú hviezdne požiadavky...
@ Aktuálne -> Šport      Feb 19 2008 - 19:26 GMT

Už o pár dní sa košická Steel Aréna stane opäť svedkom veľkolepej šou v podaní zahraničných hviezd. Tentoraz však nie z hudobnej sféry, ale športovej. Ako už iste viete z publikovaných upútavok, do metropoly východu majú namierené svetoznámi Harlem Globetrotters - basketbalový tím, ktorý sa stal celosvetovo uznávanou športovou značkou. Tá je zároveň už dlhé roky prísľubom skvelého zážitku a zábavy pre celé generácie. Presvedčiť sa o tom budete môcť na vlastné oči už 26. februára o 19.hodine, kedy ´Harlemáci´ vystúpia v košickej Aréne.

Dvadsaťšesťčlenný tím k nám pricestuje z Nitry, kde Harlem Globetrotters abslovujú vystúpenie deň pred Košicami. Ubytovaní budú v novo zrekonštruovanom štvorhviezdičkovom hoteli v centre mesta. Pár zaujímavosti zo zákulisia... Požiadavky Američanov sú v podstate úplne štandardné a nijako výnimočné. Od organizátorov (agentúra Equinoxe pozn. aut.) vyžadujú uzamykateľné, klimatizované šatne s toaletami a sprchami. V rámci stravovania budú využívať vlastnú cateringovú spoločnosť, požadujú akurát pravidelnú dodávku ľadu (aspoň 40 kg.) na chladenie nápojov. Produkcia tímu požaduje mať v zákulisí k dispozícii samostatnú miestnosť s najmenej jednou priamou analógovou telefónnou linkou a vysokorýchlostným internetovým pripojením.

Igor PETRUŠKA   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]