magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Novým prezidentom U.S.Steel Košice sa stal George Babcoke.
@ Aktuálne -> Región      Feb 28 2008 - 15:31 GMT

Novým prezidentom spoločnosti U.S.Steel Košice sa stane George Babcoke. Oznámil to včera predseda Rady riaditeľov a Chief Executive Officer (CEO) United States Steel Corporation John P. Surma v súvislosti so zmenami na riadiacich pozíciách v centrále korporácie a jej prevádzkach v Amerike a Európe. Zmeny sú účinné od 1. marca.

"George Babcoke nahradí súčasného prezidenta košických oceliarní Davida H. Lohra vo funkcii senior viceprezident pre európske prevádzky a prezident U.S. Steel Košice a presunie sa na Slovensko. Lohr sa vráti z Európy a nastúpi v centrále U.S. Steel v Pittsburghu na novú pozíciu senior viceprezident pre severoamerické valcovne plochých výrobkov," informovala TASR ¼ubomíra Šoltésová zo spoločnosti U.S. Steel Košice.

Nový prezident košickej oceliarne, 51-ročný rodák zo štátu Indiana, svoju kariéru v spoločnosti U.S. Steel odštartoval v roku 1976 ako pracovník oddelenia pre všeobecné služby v Gary Works v Gary, Indiana.

Ïalšou zmenou pracovnej pozície prechádza rodák z Martina, Anton Lukáč, v súčasnosti generálny manažér závodu Mon Valley v Braddock. K 1. marcu bol vymenovaný za viceprezidenta pre inžiniering a technológie a pôsobiť bude v centrále U.S. Steel v Pittsburghu.

zdroj: TASR   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]