magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Kúpalisko Tritón ponúkne vynovenú šmýkačku a VIP-zónu.
@ Aktuálne -> Rekreačné zóny      May 12 2008 - 09:17 GMT

Na letnom kúpalisku Tritón v týchto dňoch finišujú s prípravami na prichádzajúcu sezónu. Pribudne VIP- zóna s ležadlami a obsluhou, na veľkej šmýkačke vymenia fóliu za 800 tisíc korún (24 961 eur). Vstupné pôjde nahor.

"Otvárame v sobotu, 16. júna. Z najväčších zmien, ktoré pripravujeme, stojí za zmienku výmena fólie na veľkej šmýkačke. Je to nákladné, robíme to po 13. rokoch. Na kúpalisku sme vydláždili plochu, tzv. VIP zónu s ležadlami a nápojovou obsluhou. Návštevníci ci budú môcť vychutnať takýto pobyt na kúpalisku za zvýšený poplatok. Terasa je určená na relax, bazény sú spoločné," informoval TASR riaditeľ Miestneho podniku služieb Košice - Juh, Miroslav Michalus, ktorý prevádzkuje kúpalisko Tritón.

Vstupné sa bude podľa prevádzkovateľa zvyšovať, ale ešte nie je stanovená presná cena. Okrem VIP-zóny ostáva ponuka služieb na kúpalisku rovnaká ako po minulé roky. Návštevníci si môžu zahrať tenis či plážový volejbal. Kúpalisko s kapacitou 2 200 návštevníkov ponúka štyri bazény, z toho jeden detský a jeden relaxačný v tvare mušle.

zdroj: TASR   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]