magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

SkyEurope chce otvoriť v Košiciach svoju novú základňu.
@ Aktuálne -> Doprava      May 22 2008 - 09:20 GMT

Nízkonákladový prepravca SkyEurope Airlines, a. s., plánuje otvoriť svoju novú základňu v Košiciach. Mohlo by sa tak stať už v júli tohto roka. Informovalo o tom vedenie spoločnosti včera na stretnutí s novinármi. V júli plánuje spoločnosť presunúť jedno lietadlo do Košíc, v októbri by k nemu mohlo pribudnúť ďalšie. Novinkou, ktorú sa spoločnosť chystá zaviesť v budúcom mesiaci, je uvádzanie cien za letenky spôsobom all-inclusive, teda spolu s leteckými poplatkami. Jej zámerom je tiež uvedenie novej linky, a to do Tel Avivu.

SkyEurope je vedúcou nízkonákladovou spoločnosťou v Rakúsku, Česku aj na Slovensku. Ponúka spojenia s hlavnými európskymi letiskami. Flotila spoločnosti pozostáva z 15 úplne nových lietadiel Boeing 737-700NG a za ostatných 12 mesiacov prepravila viac ako 3,7 milióna cestujúcich. V letnom letovom poriadku má spoločnosť 76 spojení do 43 destinácií v 20 krajinách. Hospodárske výsledky spoločnosti by mali byť známe na konci mája.

zdroj: TASR
foto: www.tibjan.sk   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]