magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Sokoliu dolinu predpokladajú sprístupniť ešte dnes
@ Aktuálne -> Región      Jul 28 2008 - 12:20 GMT

TASR) - Škody, ktoré spôsobili minulotýždňové záplavy v najnavštevovanejších častiach Slovenského raja, postupne odstraňujú. V súčasnosti je prístupný Prielom Hornádu, Kláštorná roklina, Zeimarská roklina a Malý Kyseľ.

"Predpokladáme, že Sokoliu dolinu sa nám podarí otvoriť ešte dnes večer. Rokliny Suchá Bela a Piecky by sme chceli uvoľniť pre turistov vo štvrtok 31. júla po odstránení škôd na sprístupňovacích zariadeniach," informoval TASR starosta Hrabušíc a šéf mikroregiónu Slovenský raj Štefan Labuda. Dodal, že tiesňava Veľký Sokol je nepriechodná, sú tam značné škody, takže bude naďalej uzatvorená.

Ïalší postup upresnia na stretnutí vedenia Správy Národného parku Slovenský raj so starostami dotknutých obcí v utorok 29. júla dopoludnia.

Návštevníci Slovenského raja nájdu aktuálne informácie o priechodnosti dolín na internetovej stránke Horskej záchrannej služby www.hzs.sk.   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]