magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Rodiny účastníkov nehody v Chorvátsku neboli spokojní s informovanosťou
@ Aktuálne -> Doprava      Sep 08 2008 - 08:56 GMT
(TASR) - Nespokojnosť s informovanosťou o nehode a stave svojich príbuzných po tragickej nehode v Chorvátsku vyjadrovali viacerí rodinní príslušníci na košickom letisku počas nedeľňajšieho príletu časti účastníkov.

"Čakám sestru, neviem, či príde, volali sme na ministerstvo, povedali, že nevedia to meno, nemali ešte identifikáciu, neviem, čo je s ňou", uviedla s plačom Košičanka v stredných rokoch.

"Sú to zmätky, čakáme tu, mám tam dcéru a nikto nepríde nič povedať", posťažoval sa ďalší Košičan.

Šťastní boli tí, ktorým sa príbuzní vrátili živí a zdraví. Bez zranení vyviazla trojica Šutorovcov - otec so 17-ročným Jakubom a 9-ročným Mariánom, ktorí sedeli v zadnej časti autobusu. Mamička Jana tvrdí, že im pomohla Panna Mária. "Som taký mariánsky ctiteľ a denne zasväcujem rodinu Pannej Márii. Verím v jej pomoc a že ich ochránila, lebo všetci, čo tam boli, majú nejaké zranenie a oni traja ani škrabanec", uviedla pani Šutorová.

Ïalší starší syn Šutorovcov sa priznal, že ponuku na zájazd odmietol kvôli manželke a malému dieťaťu. "Ak by som tam bol, určite by som sedel vpredu a možno by som tu už nebol", dodal.   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]