magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

V kraji budú pre súťaž uzavreté cesty
@ Aktuálne -> Doprava      Oct 08 2008 - 13:27 GMT
(SITA) - V dňoch 10. a 11. októbra 2008 bude na cestách Košického kraja automobilová súťaž – 43. ročník TEMPUS RALLY KOŠICE. Ako informovala košická policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová, bude preto už od štvrtka obmedzená doprava a uzávierky na určených úsekoch ciest a miestnych komunikácií.

Pre tréning bude 9. októbra v čase od 20:00 do 21:00 čiastočná uzávierka komunikácií v meste Košice, od mosta na Moldavskej ceste (Optima) na Červený rak, priemyselnej zóny na Alejovej ulici, mosta Nižné Kapustníky od sídliska Košice – Nad Jazerom a odbočky z Južnej triedy a z ulice Osloboditeľov (Barca) na Alejovú ulicu. Možná obchádza povedie cez Moldavskú cestu – kruhový objazd – Alejovú ulicu – sídlisko Košice – Železníky – Rastislavovu ulicu – Južnú triedu.

Úplne uzavretá bude 10. októbra v čase od 16:30 do 21:46 cesta II/547 – Čermeľská cesta od mosta na Bankov – Alpinka – Jahodná – Košická Belá. Obchádzať sa bude po trase – Prešov – Široké – Mníšek nad Hnilcom cez Smolník, Medzev a Jasov. Zo smeru od Krompách – odbočka do obce Kľuknava, Víťaz, Široké a Prešov. V rovnaký deň v čase od 19:15 do 21:00 bude úplná uzávierka komunikácií v meste Košice, od mosta na Moldavskej ceste (Optima) na Červený rak, priemyselnej zóny na Alejovej ulici, mosta Nižné Kapustníky od sídliska Košice – Nad Jazerom a odbočky z Južnej triedy a z ulice Osloboditeľov (Barca) na Alejovú ulicu. Možná obchádzková trasa – Moldavská cesta – kruhový objazd – Alejová ulica – sídlisko Košice – Železníky – Rastislavova ulica – Južná trieda.

V sobotu 11. októbra od 12:18 do 15:00 budú uzavreté komunikácie v meste Košice, od mosta na Moldavskej ceste (Optima) na Červený rak, priemyselnej zóny na Alejovej ulici, mosta Nižné Kapustníky od sídliska Košice – Nad Jazerom a odbočky z Južnej triedy a z ulice Osloboditeľov (Barca) na Alejovú ulicu. Obchádzka povedie cez Moldavskú cestu – kruhový objazd – Alejovú ulicu – sídlisko Košice – Železníky – Rastislavovu ulicu – Južnú triedu. V čase od 8:50 do 16:30 uzatvoria cesty II/576 a III/018223 od Banského – križovatka na Herľany - Herľany – Rankovce. Náhradná trasa povedie – smer na Bidovce – križovatka na Bačkovík – Bačkovík – Boliarov – Kecerovce.

Úplne uzávierky ciest budú označené dočasným dopravným značením. Na stanovištiach uzávierok bude zabezpečené regulovanie cestnej premávky príslušníkmi Policajného zboru alebo náležite poučenými osobami. Usporiadateľ počas úplnej uzávierky umožní v danom úseku predovšetkým prejazd vozidiel rýchlej zdravotnej pomoci, požiarnej služby, cestného záchranného systému, autobusov pravidelnej osobnej dopravy a iných záchranných systémov v spolupráci s príslušníkmi Policajného zboru.   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]