magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Košický samosprávny kraj je pripravený na euro
@ Aktuálne -> Verejná správa      Oct 27 2008 - 13:13 GMT
(SITA) - Košický samosprávny kraj (KSK) a organizácie v jeho zriaďovateľskej pôsobnosti sú pripravené na prechod na euro. Vyplynulo to z materiálov, o ktorých dnes rokovali poslanci krajského zastupiteľstva. V úrade KSK a v organizáciách v jeho zriaďovateľskej pôsobnosti bol zabezpečený prechod na duálne zobrazovanie mien vo vnútri organizácie aj smerom k zamestnancom a externému prostrediu. Potvrdila to aj kontrola z Najvyššieho kontrolného úradu, ktorá preverovala pripravenosť KSK od júla do 7. augusta.

Ako vyplynulo z predloženej správy, KSK pre zvládnutie ekonomicko-informačných procesov aktualizoval softvér, doplnkové aplikácie a zakúpil nový počítačový server. V letných mesiacoch otestovali prevádzku jednotlivých ekonomických a informačných systémov a ich modulov pre úsek rozpočtu a účtovníctva. Úrad KSK neočakáva vážnejšie problémy pri prechode na euro a je pripravený riešiť prípadné ťažkosti technického charakteru a metodicky pomáhať inštitúciám v zriaďovateľskej pôsobnosti KSK.
KSK uskutočnil aj inventarizáciu a analýzu všeobecne záväzných nariadení a v   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]