magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Letná Domica Fiesta – jedinečná zábava v srdci prírodného raja.
@ Aktuálne -> Rekreačné zóny      Jul 07 2009 - 13:36 GMT

Mesiac júl sa nám prehupol do svojej prvej polovice a tajne nám prezrádza, že nás čaká slnečné a horúce leto. A čo by bolo leto bez poriadnej zábavy? Uprednostňujete letné osvieženie v podobe
moderných tanečných rytmov najväčšieho party ostrova na svete - Ibiza, alebo ste skôr klasikom, ktorého vždy dostanú staré dobré hity rokov 60tych, 70tych a 80tych?

Možno patríte k milovníkom orientu a práve vás zvedú do tanca exotické brušné tanečnice. Ak nie je tanec vašou parketou, určite sa naplno odviažete pri našej karaoke party, ktorá dokáže, že ak človek spieva s radosťou, každý sa môže stať hviezdou večera. Čím väčšia skupina vás príde podporiť, tým bude vaša šanca na víťazstvo narastať. A pozor – hrá sa o skvelé ceny!

Posledný júlový piatok však bude patriť milovníkom latinsko-amerických tancov, ktorí v sebe nezaprú tanečného ducha. Sexy tanečnice, skvelý tanečníci, podmanivá a neopakovateľná atmosféra, interaktívny kurz tanca so skutočnými odborníkmi a to všetko za rytmu vášnivej latino hudby. V tento večer sa príde do Domica Resortu zabávať aj špeciálny hosť – Peter Modrovský a jeho malé tanečné talenty.

Zábava je síce skvelá vec, ale ak človek stretne svoju spriaznenú dušu, všetko ide odrazu bokom. Zrýchlený tep, následná zástava srdca, problémy s dýchaním a absolútna neschopnosť koncentrácie. Každý z nás vie o čom je reč – láska je tou najkrajšou a najmagickejšou energiou na svete. Ak ste sa rozhodli urobiť váš najdôležitejší krok v živote a vyrieknuť to čarovné slovíčko priamo pred vašou milovanou polovičkou, bude nám cťou ak tak vykonáte v kruhu svojich najbližších priamo v našom rezorte.

Domica Resort prichádza s absolútnou novinkou – komplexným svadobným servisom od A po Z! Nechajte sa rozmaznávať a prežite najkrajšie okamihy v živote a my sa zatiaľ o všetko s radosťou postaráme. Ak sa rozhodnete vašich hostí ubytovať v Domica Resorte na viac ako jednu noc, ponúkame vám možnosť využiť skvelú akciu minivíkend či fantastickú letnú akciu v prípade, že pôjde o ubytovanie medzi nedeľou a piatkom.

Kvalita však nezávisí od kvantity – dokážeme vám pripraviť svadbu vašich snov presne podľa vašich finančných možností, šitú na mieru vašich najtajnejších prianí. Domica Resort, moja prvá voľba na ceste za večnou láskou.   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]