magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Informačný seminár o dobrovoľníctve
@ Aktuálne -> Medicína      Nov 20 2002 - 08:58 GMT
(SAIA - tlačová správa) -- SAIA Košice, n.o., organizuje informačné stretnutie o obsahu a výstupoch z MEDZINÁRODNEJ KONFERENCIE O DOBROVO¼NÍCTVE v Portugalsku. Stretnutie sa uskutoční dňa 25. novembra 2002 o 14:30 v priestoroch Detského klubu na ulici ahanovské riadky 23 v Košiciach. Súčasťou stretnutia bude aj informovanie o VI. svetovom kongrese zdravotne postihnutých občanov v Japonsku.


V poradí už 11. medzinárodná konferencia o dobrovoľníctve “VOLONTEUROPE“. Na konferencii nechýbali medzi 138 účastníkmi z 18, prevažne európskych krajín, ani zástupcovia zo Slovenska (vďaka finančnej podpore programu Európskej komisie Phare ACCESS - Networking Facility 2000 to boli aj 2 zástupkyne SAIA Košice, n. o.: Ing. Zuzana Kalináčová a Silvia Sokolová).

Program konferencie o dobrovoľníctve ponúkol v priebehu 4 dní pestrú škálu 30 rozličných workshopov, v ktorých reprezentanti organizácií a inštitúcií, ktoré pracujú s dobrovoľníkmi informovali o realizácii, zmenách, o prínosoch a záveroch vo svojich dobrovoľníckych programoch, ktoré boli prezentované v týchto tematických okruhoch:

- Nové prístupy k dobrovoľníctvu
- Mládež & Dobrovoľníctvo
- Manažment dobrovoľníctva
- Sociálna zodpovednosť podnikateľských subjektov
- Sociálne vylúčenie

Súčasťou tretieho dňa konferencie bola aj návšteva v niektorej z vybraných porugalských inštitúcií so zaujímavým dobrovoľníckym programom v Lisabone alebo v jeho blízkom okolí.

Kontakt: Ing. Zuzana Kalináčová
tel.: 055-6325418   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]