magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

KOŠICE: Začala sa rekonštrukcia cesty na Štúrovej ulici
@ Aktuálne -> Doprava      Sep 08 2009 - 09:32 GMT
Mesto investuje do rekonštrukcie 125 000 eur. Práce potrvajú do 20. septembra. Správa komunikácií odporúča vodičom vyhýbať sa v týchto dňoch Štúrovej ulici.
KOŠICE 8. septembra (SITA) – Mesto Košice zrekonštruuje v nasledujúcich dňoch cestu na Štúrovej ulici v úseku od Mojmírovej smerom ku Kuzmányho, t. j. severnú časť komunikácie. Mesto vyčlenilo na rekonštrukciu komunikácie 125-tisíc eur. Práce potrvajú až do 20. septembra. Ako informovala hovorkyňa košického magistrátu Lucia Mihoková, s realizátorom stavby, spoločnosťou Strabag, mesto dohodlo, že až do piatka budú opravovať obrubníky a zástavku MHD, ktorá je oddnes posunutá.

V sobotu sa vyfrézuje celý úsek, ktorý sa bude rekonštruovať. Od nedele do utorka 15. septembra sú naplánované opravy vpustí, podkladu a položenie ložných a obrusných vrstiev vozovky. Pri týchto prácach budú značné obmedzenia v doprave, jazdiť sa bude len v jednom jazdnom pruhu a budú vypnuté aj semafory. Následne cez víkend 19. a 20. septembra by sa malo urobiť vodorovné dopravné značenie.

V súvislosti s týmito prácami nastanú obmedzenia v doprave. Oddelenie Správy komunikácií mesta Košice pri tejto príležitosti prosí vodičov o pochopenie a strpenie. Vodičom odporúča využívať tento dopravný uzol v nasledujúcich dňoch len v najnevyhnutnejších prípadoch.   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]