magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Kuriózna cesta trolejbusom
@ Aktuálne -> Doprava      Jan 04 2011 - 12:56 GMT

Kuriozitu, aká nemá v Košiciach páru, zažili cestujúci v trolejbuse, keď jeho vodič nabral nesprávny smer a vybral sa po ceste, kde nie sú troleje.

KOŠICE. Stalo sa tak v nedeľu na obed. Vozidlo premávajúce od Národnej triedy na sídlisko Furča neodbočilo na Mieri vpravo ako malo, jeho vodič prešiel cez križovatku rovno a vydal sa smerom na Podhradovú.

Ostal bez šťavy

Keďže tam ale nie je natiahnuté trolejové vedenie, zostal stáť po pár metroch bez šťavy. Podľa našich informácií, minimálne hodinu trvalo, kým "vykoľajený" trolejbus odtiahli pracovníci košického Dopravného podniku (DPMK) k najbližšiemu vedeniu, napojil sa a mohol ďalej jazdiť. Dovtedy zažívali prekvapenia aj cestujúci autobusových liniek, smerujúcich do centra mesta napríklad zo Sídliska ahanovce. Autobusy nešli priamo, ale točili na Vodárenskú ulicu a obchádzali časť sídliska Mier.



Čítajte viac: http://korzar.sme.sk/c/5706144/vodic-trolejbusu-odbocil-mimo-trolejov.html#ixzz1A4Cs3Tok

 

 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]