magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Na cestách Mikuláš i čert
@ Aktuálne -> Doprava      Dec 02 2011 - 09:36 GMT

Krajské  riaditeľstvo PZ v Košiciach dňa 02. a 05.12.2011 v čase od 9,00 hod. do 11,00 hod. vykoná v meste Košice dopravno-preventívnu akciu „Mikuláš na ceste“. Akcia bude vykonaná starším referentom oddelenia komunikácie a prevencie krajského riaditeľstva PZ, policajtmi oddelenia výkonu služby odboru dopravnej polície KR PZ a žiakmi základných škôl :

    dňa 02.11.2011 to budú žiaci ZŠ Mateja Lechkého, Ul. J. Pavla II na sídlisko KVP
    dňa 02.11.2011 to budú žiaci Cirkevná ZŠ s MŠ sv. Gorazda, Juhoslovanská na sídlisku ahanovce
    dňa 05.11.2011 to budú žiaci ZŠ Janigová na sídlisko KVP
    dňa 05.11.2011 to budú žiaci ZŠ Abovská v mestskej časti Košice - Barca

Časové  úseky s presnými stanovištiami, kde budú vykávané kontroly vodičov motorových vozidiel a ostatných účastníkov cestnej premávky Vám budú upresnené v piatok na vyššie uvedených telefónnych číslach.  

 Okresné  riaditeľstvo PZ v Košiciach – okolie dňa 06.12.2011 v čase od 9,00 hod. do 11,00 hod.  vykoná v obci Budimír dopravno-preventívnu akciu „Mikuláš a Čert“. Akcia bude vykonaná referentom prevencie vnútorného odboru okresného riaditeľstva PZ, policajtmi oddelenia výkonu služby odboru dopravnej polície OR PZ a žiakmi základnej školy v Budimíri.

  V rámci uvedených akcií sa policajti zamerajú na dodržiavanie maximálnej povolenej rýchlosti, povinnej výbavy motorového vozidla, používanie bezpečnostných pásov a iné priestupky (podľa zváženia dopravných policajtov).

Kontrolovaným vodičom budú deti oblečené (v utorok) v maskách postavičiek počas akcie rozdávať vlastnoručne namaľované obrázky MIKULÁŠOV a ČERTOV a odmeňovať, alebo trestať inými vlastnoručne vyrobenými darčekmi, podľa toho či budú vodiča odmeňovať za správnu jazdu a dodržiavanie predpisov, resp. karhať za priestupok.

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]