magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Majiteľom áut polícia odporúča:
@ Aktuálne -> Doprava      Nov 19 2012 - 10:20 GMT

Majiteľom áut polícia odporúča zopár preventívnych rád, ako predísť  krádežiam vecí z áut:

·  Vo vozidle si nikdy nenechávajte autorádio, doklady, peniaze, zbraň, mobilný telefón, oblečenie, tašky, notebooky a pod..  Pamätajte si, že zlodejovi stačí na krádež vašich vecí i pár minút, na ktoré sa vzdialite od vozidla!  Mnohí ľudia si z auta urobia výkladnú skriňu a potom sa čudujú, keď im niekto rozbije okno a čo vidí, to zoberie. Pamätajte, že príležitosť robí zlodeja a sú páchatelia, ktorí takéto príležitosti priam vyhľadávajú! Pokiaľ si musíte vo vozidle nechať nejaké veci, napr. pri zastávke na dlhšej ceste, prikryte ich aspoň dekou a parkujte zásadne na stráženom parkovisku.

 Čo robiť, keď vaše auto niekto násilne otvoril : Ak predsa nájdete vaše vozidlo násilné otvorené, nikdy si do auta nesadajte a nezisťujte, čo vám zmizlo! Zapamätajte si, že ak budete pred príchodom  polície   zisťovať,   čo   vám  zmizlo  alebo si do auta sadnete a odídete s ním na iné miesto, zničíte stopy, ktoré páchateľ zanechal na mieste činu a vy sa môžete s najväčšou pravdepodobnosťou so svojimi zmiznutými vecami rozlúčiť! Ihneď zavolajte políciu na známe telefónnej číslo 158.

 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]