magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Čelnú zrážku neprežil vodič a jeho spolujazdkyňa
@ Aktuálne -> Doprava      Sep 23 2013 - 11:38 GMT

Včera vo večerných hodinách došlo v Košiciach k tragickej dopravnej. Na ceste medzi obcami Pereš a Malá Ida sa čelne zrazili dve osobné motorové vozidlá zn. Ford Focus a zn. Seat Leon. Obe riadili vodiči z okresu Košice-okolie. 37-ročný vodič viedol vozidlo Ford smerom z Malej Idy do Košíc v pravom jazdnom pruhu. Pred Perešom v ľavotočivej zákrute z jeho pohľadu pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, nezvládol riadenie, dostal sa s vozidlom do šmyku a prešiel do protismeru, kde sa čelne zrazil z protiidúcim vozidlom Seat, ktoré viedol 30-ročný vodič v smere od Pereša na Malú Idu.

Pri nehode vodič Fordu utrpel ťažké zranenia, ktorým po prevoze do nemocnice podľahol. Jeho 23-ročná spolujazdkyňa utrpela zranenia, ktorým na mieste podľahla. Vodič Seatu utrpel poranenie s dobou liečenia 2 až 4 týždne. Jeho 33-ročná spolujazdkyňa utrpela zranenie s presne neurčenou dobou práceneschopnosti. Vo vozidle Seat sedeli aj dve deti (4 a 1), staršie utrpelo zranenie s presne neurčenou dobou liečenia, mladšie poranenie ktoré bolo ošetrené na mieste. Požitie alkoholických nápojov u vodiča Seatu nebolo zistené. U druhého vodiča bola odobratá krv na zistenie požitia alkoholu. Na vozidlách vznikla celková škoda vo výške 12.000,- eur. Vyšetrovateľ PZ začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Bližšie okolnosti nehody sú predmetom vyšetrovania.

 

 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]