magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Upozornenie pre vodičov - zmeny v doprave
@ Aktuálne -> Doprava      Jan 30 2015 - 19:09 GMT

Pre rekonštrukcie električkovej trate na Štúrovej ulici v Košiciach dôjde od 1. februára  2015 k výraznému obmedzeniu dopravy a časť Štúrovej ulice v úseku od križovatky ulíc Štúrova – Kuzmányho po križovatku ulíc Štúrova – Rastislavova bude obojsmerne uzavretá.

Obchádzka bude vedená v smere od ulice Toryskej do centra po ulici Žižkovej – Kukučínovej – Rastislavovej. V opačnom smere od Námestia Osloboditeľov z ul. Štúrovej cez ulice Tajovského – Grešákova- Mojzesova – Poštová – Kuzmányho.

Žiadame vodičov, aby sa v čase rannej a popoludňajšej dopravnej špičky, ale aj ostatnom čase podľa možnosti vyhli uvedenému úseku a využili obchádzkové trasy, rešpektovali dopravné značenie -zákaz zastavenia v úseku ulíc Žižkova – Kukučínova. Taktiež žiadame o preparkovanie motorových vozidiel do dvorov rodinných domov, resp. mimo uvedený úsek, z dôvodu prejazdnosti obchádzkovej trasy. Vodičov upozorňujeme, že nedodržanie zákazu vyplývajúce z dopravného značenia bude riešené odťahom vozidla.

Taktiež upozorňujeme vodičov, aby z dôvodu obchádzky počítali s dostatočnou časovou rezervou a  časovým zdržaním.     

Za pochopenie ďakujeme.

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]