magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Turné plodnosti 2015
@ Aktuálne -> Zdravie      Jul 03 2015 - 05:17 GMT


Košice, štvrtok 9. 7.- od 14.30 do 16.00 na Hlavnej ulici (blízko ståpu Immaculaty), od 16.30 do 18.00 na Hlavnej 68 (zasadačka, 1. posch.)



Plánujete bábätko alebo sa naň práve tešíte? Prekonali ste operáciu, opakované zápaly alebo mal gynekologické problémy niekto v rodine? Aká je vaša plodnosť? Občianske združenie Bocian vás pozýva na 7. Turné plodnosti v Bratislave, Košiciach, v Poprade a Nitre. Pre každého návštevníka máme zdarma Predmaterskú knižka a Pas plodnosti a k tomu informácie o prevencii ženských problémov, očkovaní, prevencii onkologických ochorení, novinky pre tehuľky, skvelé tipy ako zrýchliť spermie a množstvo informácií, súťaží a darčekov. Budeme sa rozprávať o tom, či za neplodnosť môže kozmetika, celiakia, genetika alebo nevedomosť a najmä o tom, prečo pribúda neplodných párov. Príďte a získajte možnosť vyhrať najlepšiu detskú výbavičku v hodnote 200 EUR. Tešíme sa na vás.

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]