magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Športový klub Bomba Body Building Košice: Bomba telo do leta 2016
@ Aktuálne -> Šport      Mar 01 2016 - 14:56 GMT

Takmer päť desiatok žien a mužov začalo vo februári 2016 v Košiciach uskutočňovať prostredníctvom zaujímavej súťaže projekt budovania a estetizácie svojich tiel. Prijali pozvanie občianskeho združenia Športový klub Bomba Body Building(ŠK BBB) Košice do súťaže Bomba telo do leta 2016.

Súťaž sa uskutočňuje v rámci aktivít Košice – európske mesto športu 2016. Výsledky sa verejnosť dozvie 28. mája 2016, keď budú vyhlásené v rámci Majstrovstiev Slovenska 2016 s medzinárodnou účasťou v naturálnej kulturistike a fitness žien, ktoré tento športový klub pripravuje z poverenia Slovenskej spoločnosti naturálnej kulturistiky a fitness. Záštitu nad súťažou má MUDr. Richard Raši, primátor mesta Košice.

Záujemcov z radov dám a pánov, ktorí v záujme svojho zdravia cvičia a akceptovali naše  pozvanie  do súťaže je takmer 50. Súťažou sa im otvorila príležitosť urobiť pre svoje zdravie a telo maximum.  Je to zároveň  šanca aj pre trénerov aby prostredníctvom účasti  klientov  v  súťaži prezentovali svoje kvality. Porota bude  porovnávať  fotografie účastníkov súťaže v plavkách   na začiatku a vo finále súťaže s  dátumami a s uvedením  aktuálnych obvodov ramien, hrudníka, pásu, bokov, stehien a bicepsu, ktoré skontroluje. Pre najlepších  máme pripravené finančné a vecné ceny,“ povedal Ing. Jozef Bomba, prezident občianskeho združenia ŠK BBB Košice, ktorý je niekoľkonásobným majstrom sveta v kulturistike. Autorom projektu je spolu s dvoma viceprezidentmi  občianskeho združenia Ladislavom Rapošom a Ladislavom Jurkašom.

V posledných februárových dňoch sa uskutočnilo prvé stretnutie s účastníkmi súťaže, na ktorom  im organizátori poskytli podrobnejšie informácie o podmienkach a  obsahu súťaže.

 

Kontakt: Ing. Jozef Bomba   ŠK BBB Košice

 Tel.:0908579514

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]