magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Teplé oblečenie a obutie pre OÁZU
@ Aktuálne -> Verejná správa      Dec 21 2016 - 15:06 GMT

V hodnote takmer 3 500 eur odovzdali dnes 55 sád teplého oblečenia a obutie v rovnakom počte ako dar Mesta Košice pre neziskovú organizáciu OÁZA – Nádej pre nový život v Bernátovciach primátor Richard Raši a viceprimátori Renáta Lenártová a Martin Petruško riaditeľovi Petrovi Gombitovi a jeho kolegom z útočiska pre bezdomovcov pri Košiciach.

Aj takto chceme podporiť tých, ktorí pomáhajú ľuďom v núdzi. Vážime si prácu Otca Gombitu a jeho spolupracovníkov, pretože poskytujú ľuďom bez strechy nad hlavou ubytovanie, stravu, teplo, vodu, ale aj príležitosť pracovať a podieľať sa tak na chode Oázy. ¼udia v Oáze robia neoceniteľnú prácu, pretože tak ako majú uvedené aj v názve, poskytujú svojou prácou ľuďom bez domova to najcennejšie - nádej na lepší život. Myslím, že v tomto predvianočnom čase potrebujú nádej a pocit, že nie sú sami ešte viac, ako kedykoľvek počas roka,“ hovorí primátor mesta Košice Richard Raši.


Linda Šnajdárová

hovorkyňa mesta

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]