magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

V Dome techniky začala výstava GASTRO
@ Obchod -> Výstavy      May 27 2003 - 11:57 GMT
V čase od 27. do 29. mája v Dome techniky ZSVTS na Južnej triede č.2 môžete navštíviť 12. ročník výstavy pre zariadenia gastronomických prevádzok, zariadení a vybavení hotelov a ich servis s názvom GASTRO.


Stredobodom výstavy je téma Hygiena a sanitácia v gastronómii. Táto téma je v súčasnosti nanajvýš aktuálna, pretože vstupom Slovenska do EÚ budeme musieť pracovať podľa hygienických kritérií EÚ, ktoré sú oproti súčasnosti oveľa prísnejšie. Tieto kritéria sa týkajú všetkých stupňov prípravy surovín a jedál. Aj z toho dôvodu je súčasťou podujatia medzinárodná konferencia venovaná téme Komplexný pohľad na agropotravinársku hygienu, ktorej účastníci sa oboznámia s požadovanými kritériami a možnosťami ich dosiahnutia.

Podľa účastníkov odborného seminára sú hygienické kritériá natoľko tvrdá, že pokiaľ sa situácia radikálne nezmení, až polovici prevádzok pracujúcich v oblasti živočíšnej výroby hrozí zatvorenie prevádzok.

Návštevníci výstavy sa budú môcť oboznámiť s dodávateľmi rôznych gastronomických zariadení, mraziacich a chladiarenských boxov, kávovarov, výčapných pultov, kuchynských robotov, baliacich zariadení, vybavenia predajní a skladov potravín, kuchynských riadov, porcelánu, skla, potravín a počítačových systémov. Celkovo tu vystavuje 20 spoločností zastupujúcich 38 firiem. Na výstavu je vstup zdarma a v uvedenom termíne je otvorená od 10,00 do 18,00.

sl   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]