magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Začala výstava Košický autosalón
@ Obchod -> Výstavy      May 29 2003 - 12:55 GMT
Celkovo pätnásť automobilových značiek a ich najnovšie modely si môžete prehliadnuť v nových výstavných priestoroch OC Cassovia. Výstava prezentuje to najlepšie z dielní automobiliek OPEL, ŠKODA, MAZDA, HYUNDAI, CITROEN, TOYOTA, SUZUKI, FIAT, ALFA-ROMEO, PEUGEOT, RENALT, VOLVO, MITSUBISHI, SUBARU a SAAB.


Výstavu pripravila 1. košická výstavná a stavebná spoločnosť a ide už o jej piaty ročník, predtým známy ako Auto-moto-media. Súčasťou akcie je aj expozícia z púchovského Múzea kolies, tiež výrobky autokozmetiky, auto-fólie a náhradné diely do značiek francúzskych automobilov.

Zaujímavosťou sú nové výstavné priestory. Je známe, že Košiciam chýba stála výstavná hala, centrum, ktoré by spåňalo požiadavky ohľadom dostupnosti a reprezentatívnych priestorov. Takýmto miestom sa javí práve doposiaľ nevyužívaný priestor OC Cassovia, ktorý má niekoľko výhod. Parkovanie zadarmo, aj vďaka návštevníkom hypermarketu sa očakáva vysoká návštevnosť a výstavná plocha môže mať až 3 000 štvorcových metrov, pričom na Košickom autosalóne bude využitých 1 100 štvorcových metrov.

V Košiciach sa predáva približne 20 rôznych automobilových značiek, výstava ich bude prezentovať 15. Je to aj dobrá príležitosť pre ľudí, ktorí uvažujú o kúpe auta. Nemusia obehávať celé mesto, ale môžu si naraz porovnať kvalitatívnu i cenovú ponuku.

Košický autosalón sa koná v termíne od 29. do 31. mája, otvorený je v čase od 9,00 do 18,00 a vstup je zdarma. Výstavné priestory majú bezbariérový prístup.

Sprievodné podujatia:

Zlatý volant – súťaž novinárov na motokárach
- 29. máj o 14,00
- verejný motokárový okruh na parkovisku pred obchodným centrom Cassovia

Autogramiáda hokejového reprezentanta Ladislava Nagya
- 30. máj o 14,00
- na výstave v stánku Alfa Romeo

Bezplatná kontrola technického stavu vozidiel pre desiatich vyžrebovaných návštevníkov výstavy (STK Košice 1, Priemyselná 2)

sl   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]