magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Jaroslav Tešliar Ing., CSc.
@ Kto je kto      Apr 09 2002 - 15:23 GMT
programový manažér mvo ¼udia a voda

nar: 26.06.1954 / Košice


stručný životopis: Po ukončení štúdia na Lesníckej fakulte Technickej univerzity vo Zvolene prešiel celým radom zamestnaní, kde sa profiloval na odborníka na krajinnú ekológiu. Pôsobil na košickom pracovisku Lesníckeho výskumného ústavu Slovenskej akadémie vied, Ústave krajinnej ekológie Slovenskej akadémie vied, bol jedným zo zakladateľov podniku Mestské lesy, Košice. Od roku 1991 pôsobil v mvo ¼udia a voda ako dobrovoľník, od roku 1994 je to jeho hlavné zamestnanie, pracuje tu ako programový manažér.

dôležité informácie: Jaroslav Tešliar spolupracoval na projekte Dedina 3. tisícročia a v súčastnosti pôsobí i na rozvojových projektoch občianskej demokracie v znevýhodnených oblastiach Slovenska.

V rámci týchto i ďalších aktivít bola mvo odmenená mnohými prestížnymi cenami, ku ktorým im blahoželali špičky európskej i svetovej politiky. V rámci svojich aktiví sa niekoľkrát stretol na konzultáciách s Hillary Clintonovou.


obľúbené jedlo: hovädzie na divoko na smotane
obľúbený nápoj: pivo
obľúbený spisovateľ: Dostojevskij
obľúbený film: Niekto to rád horúce
obľúbená hudba: Beatles
obľúbený maliar: Michellangelo
obľúbená osobnosť: Mahátma Gándhí

slabosť: nepotrpí si na poriadok v pracovni

životné krédo: "Tolerancia."

najväčší zážitok: "Narodenie vlastných detí."

poznávacie znamenie: ľavák

kontakt: tel/fax do práce: 095/6428184, 095/6423475
e-mail: [email protected]   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]