magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Dušan Karolyi
@ Kto je kto      Apr 09 2002 - 15:23 GMT
publicista

nar: 03.06.1968 / Košice


stručný životopis: V oblasti žurnalistiky pôsobí od roku 1992, kedy začal pracovať ako redaktor v denníku Košický večer. V roku 1995 odišiel na jeden rok pracovať pre STV, ale potom sa opäť vrátil do redakcie Košického večera, kde pôsobil ako zástupca šéfredaktora pre kultúru, publicistiku a šport. V roku 1998 nastúpil do tv Markíza, kde pracoval len jeden mesiac, potom dva mesiace v TV Naša a od roku 1999 sa opätovne vrátil do TV Markíza ako publicista.

dôležité informácie: Dušan Karolyi je spolutvorcom relácií Paľba a Lampáreň, ktoré sú známe vďaka dobrej žurnalistickej analýze tienistých stránok spoločnosti a priamym pomenovaním problémov. Človek, ktorý vďaka ľahostajnosti zodpovedných orgánov nenachádza cestu k naplneniu vlastných práv v spoločnosti, sa môže obrátiť na súd, prípadne predtým ponúknuť svoj prípad médiám, ktoré ho dokážu dobre spracovať. Spomínané relácie Markízy tieto kritéria spåňajú.


obľúbené jedlo: "Kurča na rôzne spôsoby. Len nie surové."
obľúbený nápoj: "Záleží na tom, čo už mám v sebe."
obľúbený spisovateľ: Milan Kundera
obľúbený film: Rainman
obľúbená hudba: Sade
obľúbený maliar: "Nemám."
obľúbená osobnosť: "Osobnosti sú často vykonštruované."

slabosť: "To neprezradím."

životné krédo: "Kedykoľvek mať možnosť obzrieť sa bez výčitiek späť."

najväčší zážitok: "Uverejnenie prvej básničky v časopise Mladé rozlety, ale najsilnejšie zážitky teraz prežívam so svojim dvojročným synom."

poznávacie znamenie: cit pre mieru

kontakt: [email protected]   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]