magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Miloš Beca
@ Kto je kto      Apr 09 2002 - 15:23 GMT
starosta mestskej časti Košice - Vyšné Opátske

nar: 22.08.1961 / Košice


stručný životopis: Po ukončení Strednej ekonomickej školy na ulici Janka Báčika v Košiciach pracoval 10 rokov v spoločnosti Otex ako okresný inšpektor prevádzok. V roku 1990 v čase konštitúcie nových samosprávnych orgánov mesta kandidoval na funkciu starostu mestskej časti Košice - Vyšné Opátske. Spomedzi zúčastnených kandidátov získal najväčšiu podporu voličov a do funkcie starostu nastúpil k termínu 1. 1. 1991. Voliči mestskej časti mu opätovne vyjadrili podporu v komunálnych voľbách v rokoch 1994, 1998 a 2002.

dôležité informácie: Za priority mestskej časti Košice - Vyšné Opátske starosta Miloš Beca považuje výstavbu vodovodného prepojenia v časti ulíc Ovsená, Ražná, Zemplínska, pretože ak by bola vybudovaná križovatka Prešovská - Sečovská, už by to nebolo možné. Pretože jeho úradom vedená mestská časť má plochy, ktoré je možné využiť z hľadiska ďalšej výstavby obytných objektov i účelových športovo - rekreačných zariadení, sústreďuje sa aj na vyhľadanie možného strategickýh investorov, ktorí by dokázali realizovať plán územného rozvoja a vybudovať inžinierske siete aj na lokalite Heringeš.


obľúbené jedlo: "Moja chuť sa vekom mení. Ako dieťa som mal rád múčne jedlá, teraz skôr mäsové. Nemám rád zeleninu na tanieri ani kompóty."
obľúbený nápoj: "Čaj, prípadne voda so sirupom."
obľúbený spisovateľ: "Tadeusz Nowak."
obľúbený film: "Medvedík Yogi, Tom a Jerry - takto si najlepšie oddýchnem."
obľúbená hudba: "Vangelis."
obľúbený maliar: "Mám rád výtvarné umenie, ale vyslovene najobľúbenejšieho autora nemám."
obľúbená osobnosť: "Ján Pavol II."

slabosť: "Nie som puntičkár, ale organizovaný neporiadok ani nepovažujem za prejav slabosti."

životné krédo: "Zlá situácia je vždy len prechodná a prídu lepšie časy."

najväčší zážitok: "Na najväčší zážitok ešte len čakám."

poznávacie znamenie: Jeho poznávacím znamením je to, že je presvedčený, že nemá žiadne poznávacie znamenie. (pozn. redaktora)

kontakt: starosta
Košice - mestská časť Vyšné Opátske
Nižná úvrať 25
040 01 Košice
tel/fax: 095/ 6763 136   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]