magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Silvester v Košiciach
@ Aktuálne -> Verejná správa      Dec 22 2003 - 14:44 GMT
(Magistrát mesta Košice – tlačová správa) -- Aj v tomto roku pripravilo mesto spoločnú silvestrovskú oslavu v centre Košíc. Program silvestrovských osláv na Hlavnej ulici v Košiciach začne o 22. hod. a potrvá do 01.00 hod. Na pódiu pod centrálnym vianočným stromom pri Immaculate uvedú moderátori Rádia Kiks Rišo Herrgott a Patrik Pavelka spolu s dídžejom Pepom Vysopalom niekoľkých hostí. V dvojhodinovke pred polnocou vystúpia speváci Tomáš Krak a Braňo Mojsej, jordánsky spevák Lobo, skupiny D-Night a P.S., zatancuje tanečná skupina UNO Star. Tesne pred polnocou zaznejú zdravice a pozdravy zástupcov mesta, spoločné odpočítavanie sekúnd do polnoci. O polnoci odštartuje ohňostroj, po ňom prípitky a začne novoročná párty, na ktorej vystúpi spevák Helico a skupina Salco.

Počas silvestrovského programu bude posilnená štátna aj mestská polícia, zdravotníci a hasiči. V bočných uličkách budú k dispozícii chemické toalety. Občania by do centra mesta mali prísť za zábavou, ale striedmo, nie pod vplyvom alkoholu. Na Hlavnej ulici nebudú otvorené stánky a nebude sa predávať alkohol ani horúci čaj. Koniec zábavy o 01.00 hod. sa dodrží, aby ľudia mohli pokračovať v zábave v teple svojich domov, resp. v reštauráciách. Po skončení programu od jednej hodiny bude posilnená doprava, nočné spoje pôjdu z centra do všetkých častí mesta. Kosit do rána zabezpečí vyčistenie priestranstva, aby na ranné omše bolo mesto v poriadku.

Zuzana Bobriková, hovorkyňa MMK   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]