magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Navštívte výstavu Klimatherm 2004 a ušetrite na energii
@ Obchod -> Výstavy      Feb 17 2004 - 10:50 GMT
Už do 10. ročníka vstúpila predajno-kontraktačná výstava klimatizačnej a vykurovacej techniky, zariadení zameraných na energetické systémy a zariadenia na ochranu životného prostredia so zameraním na vodné hospodárstvo Klimatherm. Cieľovou skupinou návštevníkov výstavy sú majitelia rodinných domov, ktorí by radi usporili na energiách, tiež správcovia budov a spoločnosti zaoberajúce sa vykurovacou technikou, ale i obyvatelia panelákových bytov.

Výstava sa koná v termíne od 17. do 19. februára a 29 vystavovateľov na nej prezentuje výrobky a služby 70 domácich a zahraničných firiem. O popularite a zvýšenom dopyte po výstave svedčí fakt, že oproti vlaňajšiemu roku počet vystavovateľov vzrástol takmer o 50 percent.

Odborným garantom výstavy je Technická univerzita Košice, Stavebná fakulta, Katedra technických zariadení budov. Záštitu nad podujatím prevzal Košický samosprávny kraj, ktorý má samostatnú prezentáciu. Práve Úrad Košického samosprávneho kraja patrí medzi spoločnosti, ktoré prevzatím školských, zdravotníckych a iných zariadení, musel vypracovať nové koncepcie pre nakladanie s tepelnou energiou tak, aby došlo k optimalizácii nákladov. Možnosti ekonomických úspor patria medzi hlavné témy, ktoré rezonujú na výstave. Záujemcovia sa okrem iného, tiež dozvedia, ako môžu využívať zdroje EÚ. Hitom sú aj tepelné čerpadlá, ale aj kotly spracúvajúce drevný odpad.

Súčasťou podujatia je odborný seminár na tému Energetická a ekonomická efektívnosť vo výrobe, distribúcii a spotrebe tepla. Okrem iného je určený aj manažmentu miest a obcí, ktoré majú záujem ušetriť na energiách. Koná sa v stredu 18. februára.

Už tradične patria ku každému podobnému podujatiu výstavné zľavy, tentoraz na techniku vykurovacích zariadení, prípadne služby. Usporiadateľom je Dom techniky ZSTVS Košice, výstava sa koná v jeho priestoroch na Južnej triede 2/A denne od 10,00 do 18,00. Vstup je bezplatný.


Slavomír Szabó   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]