magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Košickí hádzanári doma úspešní
@ Šport -> Podujatia      Mar 29 2004 - 09:10 GMT
(1.MHK Košice – tlačová správa) -- 1.MHK Košice 1.MHK Košice v sobotu porazili v stretnutí 28. kola najvyššej hádzanárskej súťaže ŠKP Bratislavu 30:25 po polčase 13:11 a stále zostávajú v boji o druhé miesto v slovenskej časti HIL.
Stretnutie bolo od úvodných minút veľmi vyrovnané. Hoci mali Košičania na začiatku možnosť získať vedenie na svoju stranu, vďaka skvele chytajúcemu brankárovi Pčolovi sa im to nepodarilo. Rozchytal sa aj košický gólman Pramuk, a aj preto polčas domáci vyhrali o dva góly. V druhom dejstve sa striedali gólové šnúry na obidvoch stranách. Najprv Košice 3 gólmi za sebou upravili stav na 18:13 a potom sa "policajti" šnúrou 4 gólov dotiahli na rozdiel dvoch bránok 19:17. Hoci bratislavský brankár stále predvádzal výborný výkon, o čom svedčia aj 4 chytené sedmičky, na záverečný tlak domácich nestačil.

Košice tak po vyrovnanom začiatku stretnutie nakoniec zaslúžene zvíťazili.

Viac informácii na oficiálnej stránke www.mhk.sk   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]