magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

1.MHK Košice suverénne zdolali HC Zubøí
@ Šport -> Podujatia      Apr 05 2004 - 14:30 GMT
(1. MHK Košice – tlačová správa) --V poslednom kole základnej časti hádzanárskej interligy zvíťazil 1.MHK Košice nad českým mužstvom HC Zubøí presvedčivo 33:26 po polčase 17:11.

Stretnutie sa od začiatku jasne vyvíjalo v prospech domáceho mužstva. Aj napriek chorobám a zraneniam oslabené družstvo Košíc nastúpilo do zápasu s cieľom rozlúčiť sa s domácim publikom víťazne. Vyvarovali sa zbytočných technických chýb, úspešne premieňali gólové šance a postupne zvyšovali svoj náskok. V 49. min už domáci hráči viedli rozdielom 11 gólov ( 29:18 ). Boli dôslední v obrane a tak české družstvo nevedelo nájsť recept na zdramatizovanie stretnutia. Košice svojim serióznym prístupom a v pohode dotiahli zápas do víťazného konca.
1.MHK Košice obsadilo v celkovej tabuľke HIL siedme miesto a v play-off o majstra SR sa stretne s obhajcom titulu MŠK Považská Bystrica na tri víťazné stretnutia .
Kamildu

Viac informácii na oficiálnej stránke www.mhk.sk   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]