magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

1.MHK Košice vstúpili úspešne do boja o 3.miesto
@ Šport -> Podujatia      May 04 2004 - 09:18 GMT
(1. MHK Košice – tlačová správa) -- V prvom zápase o bronzové medaily boli košickí hádzanári úspešní, keď zdolali doma Štart Nové Zámky 31:28 (13:11).

Pri rekordne nízkej návšteve (len 100 divákov) sa hrala v Košiciach kvalitná a rýchla hádzaná. Hoci prvý gól zaznamenali hostia už v 20. sekunde, no to bolo z ich strany až do 11. minúty všetko. Domáci hráči dokázali počas týchto minút streliť 5 gólov, a tak si tréner hostí už v 7. minúte vyžiadal oddychový čas. Na lavičke Nových Zámkov bolo cítiť nervozitu, nechýbali ani vulgárne pokriky medzi samotnými hráčmi.

Hra sa vyrovnala až niekoľko minút pred koncom prvého polčasu aj vďaka streleckej nemohúcnosti domácich hádzanárov. V úvode druhého dejstva Košičania poľavili, čo súper dokonale využil a vyrovnal stav stretnutia na 16:16.

Nasledujúce minúty sa striedali útoky na obidvoch stranách, no ani jedno mužstvo sa nedokázalo odpútať na rozdiel viacerých gólov.

Zvrat nastal v 48. minúte, kedy domáci hráči strelili 4 góly bezprostredne po sebe (25:20). Súper už nedokázal čeliť kvalitnej obrane, hoci v posledných minútach strelecky vynikol Martin Stráňovský, ktorý dal celkovo v zápase 10 gólov.

Košičania tak úspešne vykročili na cestu za bronzovými medailami.

Kamildu

Viac informácii na oficiálnej stránke www.mhk.sk   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]