magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Košice bronzové ! ! !
@ Šport -> Podujatia      May 10 2004 - 09:02 GMT
(1. MHK Košice – tlačová správa) -- V poslednom 3. zápase o bronzové medaily 1.MHK Košice potvrdili výbornú formu, bezproblémovo zdolali Nové Zámky 29:25 (14:11) a obsadili tak konečné 3.miesto v slovenskej časti hádzanárskej interligy.

Stretnutie sa začalo až o 19.00 z dôvodu semifinálového zápasu slovenskej reprezentácie v hokeji. V hale však bolo dostatok divákov, ktorí pripravili Košiciam atmosféru hodnú bronzového mužstva.

Úvod zápasu vyšiel lepšie hosťom. Až do 11. minúty viedli o jeden či dva góly. Domácim sa podarilo vyrovnať až v 14. minúte. Hoci Nové Zámky neprestali bojovať, na konci prvého polčasu už nedokázali čeliť skvelému nástupu Košičanov.

Ani po prestávke sa bojovnosť z palubovky nevytratila, no boli to opäť domáci, ktorí diktovali tempo hry. Keď skvelý košický gólman Pramuk nepustil za svoj chrbát ani dve rýchle protiútoky dobre hrajúceho Stráňovského, o osude zápasu už nikto nepochyboval. Na košickej lavičke už panovala pohoda, hráči predvádzali pekné akcie s bezchybným zakončením Justusa či Kleisa. Hostia dvoma gólmi na úplnom konci stretnutia ešte kozmeticky upravili stav, ale to už košická radosť prepukla naplno. Komentátor ohlásil záver stretnutia a domáci hádzanári už predvádzali vďačným fanúšikom svoj tradičný pokrik.

Na rad prišlo odovzdávanie medailí, okrem hrajúcich hráčov prišiel na ihrisko aj zranený pivot Saloka, ktorí sa počas sezóny veľkou mierou zaslúžil o tento úspech. Hádzanári sa potom poďakovali divákom a spoločne s funkcionármi odišli do kabíny, kde veľká radosť s tradičným šampanským pokračovala.

1.MHK Košice tak po repríze minuloročnej série o 3. miesto tentoraz porazili Nové Zámky 3:0 na zápasy a po predvedených výkonoch v tejto sezóne zaslúžene obsadili konečné 3. miesto.

Kamildu

Viac informácii na oficiálnej stránke www.mhk.sk   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]