magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Neznámy muž ulúpil zo stávkovej kancelárie NIKÉ v Rožňave vyše 174 tisíc korún
@ Aktuálne -> Región      Jul 16 2004 - 15:32 GMT
Košice 16. júla (TASR) - Vyše 174 tisíc korún si v priebehu dvadsiatich minút odniesol vo štvrtok neznámy muž z rožňavskej pobočky stávkovej spoločnosti NIKÉ.

O pol jedenástej vošiel cez neuzamknuté dvere do kancelárie, kde sa v tom čase nachádzala len 27-ročná vedúca pobočky. Keď muža upozornila, že ešte nie je otvorené a musí počkať do jedenástej, vypýtal si kurzový lístok. Využil moment, keď sa otočila k pultu a fyzicky ju napadol. Ženu zatlačil do vedľajšej miestnosti, kde sa jej vyhrážal zabitím a násilím ju donútil vydať peňažnú hotovosť zo stola a trezora v celkovej sume 174 300 korún.

Páchateľ vedúcu pobočky sotil na podlahu a desať minút pred jedenástou ušiel z kancelárie na neznáme miesto. Žena utrpela zranenia, ktoré si vyžiadajú päť až šesť týždňov liečenia.

TASR informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ v Košiciach Jana Demjanovičová.   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]