magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Pýtajte sa ministra zdravotníctva
@ Aktuálne -> Medicína      Oct 11 2004 - 13:12 GMT
(Stála konferencia občianskeho inštitútu – tlačová správa) -- Stála konferencia občianskeho inštitútu pozýva všetkých záujemcov na stretnutie s hosťom – ministrom zdravotníctva Rudolfom Zajacom. Téma diskusie: "Budeme platiť po reforme viac?"

Kde?
Sobášna sieň
MÚ Mestská časť Košice – Staré mesto
Hviezdoslavova 7

Kedy?
13. 10. 2004 o 18:00 hod.

SKOI je občianskym združením, mimovládnou neziskovou organizáciou, ktorá si dala pri svojom vzniku v septembri 1993 do vienka podporovať a budovať otvorenú, slobodnú a zodpovednú spoločnosť.

SKOI pôsobí na celom území Slovenska formou organizácie občianskych klubov a stretnutí so študentmi stredných a vysokých škôl. Ich lektori v nich diskutujú o celospoločenských problémoch a otázkach verejného záujmu. Nevyhýbajú sa však ani tzv. politickým otázkam, politiku však - na rozdiel od straníkov - vnímame ako spôsob spravovania vecí verejných, ktorý je v záujme verejnosti a slúži v jej prospech.

SKOI je združením slobodných občanov, ktorí presadzujú a rešpektujú hodnotový svet občianskej spoločnosti. Spoločnosti, ktorá má v úcte mravné ideály a dodržiavanie princípov právneho štátu, spoločnosti, ktorá rešpektuje pluralitnú politickú štruktúru a trhovú ekonomiku.


Predchádzajúce správy spojené so SKOI:

Médiá pod lampou

Cyklus stretnutí na tému: Sociálna reforma

„Reformy v zdravotníctve a vstup Slovenska do EÚ“

„Európska únia a regionálny rozvoj“   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]