magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Mesto vyhlásilo obchodnú súťaž na predaj a prenájom nehnuteľností
@ Aktuálne -> Verejná správa      Oct 12 2004 - 09:18 GMT
(Magistrát mesta Košice – tlačová správa) -- Mesto Košice vyhlásilo novú obchodnú verejnú súťaž o najvhodnejší návrh na uzavretie zmluvy na predaj a prenájom nehnuteľného a hnuteľného majetku mesta. Na predaj v nej ponúka sedem pozemkov v rôznych častiach mesta (Kurská, Potočná-Čermeľská, Tranovského, Charkovská, Karlovarská ulica) i v blízkom okolí (Veľká Lodina, Košické Hámre).

Do verejnej obchodnej súťaže opätovne ponúka Mlynskú baštu na Továrenskej ulici, spolu s budovou aj priľahlé pozemky a pozemok pod parkoviskom na náprotivnej strane Továrenskej ulice. Opätovne je v súťaži ponúkaná aj nehnuteľnosť na Alžbetinej 44 a hájenka Girbeš.

Ïalej je v ponuke budova na Mäsiarskej 46, na Vrátnej 28, bývalá materská škola na Komenského 40 a kiosk na rohu Južnej triedy a Hollého ulice. Okrem tohto nehnuteľného majetku ponúka mesto na predaj aj autobus Karosa a dva nepojazdné Ikarusy.

Do verejnej obchodnej súťaže sú ponúknuté aj prenájmy dvojgaráže na Krivej ulici, tenisovej haly na Kostolianskej ceste a pozemku na Všešportovom areáli.

Obchodnej verejnej súťaže sa môžu zúčastniť fyzické aj právnické osoby. Navrhovateľ musí vo svojom návrhu obsiahnuť kompletnú ponuku v súlade s podmienkami súťaže.

Súťažné podmienky na konkrétnu nehnuteľnosť si možno vyzdvihnúť na oddelení správy majetku Magistrátu mesta Košice, Tr. SNP 48/A, č. dv. 107/D, 1. poschodie, v pracovných dňoch za poplatok 100,- Sk.

Návrhy na uzavretie zmluvy je potrebné doručiť v zapečatenej obálke s označením hesla: "Neotvárať - súťaž - názov príslušnej nehnuteľnosti alebo hnuteľného majetku" osobne (do podateľne) alebo poštou na adresu vyhlasovateľa súťaže v termíne do 26. 10. 2004.

Výsledok výberu bude účastníkom súťaže oznámený písomne do 14 dní po ukončení vyhodnotenia. Vyhlasovateľ súťaže si vyhradzuje právo vyhlásené podmienky súťaže zmeniť, odmietnuť všetky predložené návrhy alebo súťaž zrušiť.

Zuzana Bobriková, hovorkyňa MMK   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]