magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Pracovníci magistrátu v utorok na športoviskách
@ Aktuálne -> Verejná správa      Oct 12 2004 - 09:29 GMT
(Magistrát mesta Košice – tlačová správa) -- Branno-športový deň absolvujú pracovníci Magistrátu mesta Košice dnes - v utorok 12. októbra - na štadióne Lokomotívy. V priebehu dopoludnia si vyskúšajú prácu s prostriedkami individuálnej protichemickej ochrany a budú súťažiť v niekoľkých športových disciplínach.

O tom, že pracovníci magistrátu majú k športovaniu blízko svedčí aj fakt, že pri nedávnej návšteve partnerského mesta Ostrava v hodnotení štyroch zúčastnených krajín obstáli najlepšie. Na stretnutí štyroch partnerských miest (Ostrava, Košice, Miškolc, Katowice) získali dve zlaté (kolky ženy, badminton muži), štyri strieborné (futbal, kolky muži, badminton ženy, badminton muži) a štyri bronzové medaily (kolky ženy, šach muži, badminton ženy, tenis ženy).

Druhí v poradí – reprezentanti Ostravy získali tri prvé, tri druhé a jedno tretie miesto. Ïalší v hodnotení boli Maďari a poslední Poliaci, ktorí s podstatne mladším mužstvom vyhrali futbalový turnaj.

Na budúci rok sa stretnutie štyroch partnerských miest uskutoční zrejme v Miškolci a košický magistrát chce dovtedy posilniť svoj športový tím.

Zuzana Bobriková, hovorkyňa MMK   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]