magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Pobočku Slovenskej sporiteľne vykradli v Sečovciach
@ Aktuálne -> Región      Oct 18 2004 - 19:51 GMT
Košice 18. októbra (TASR) - Pobočku Slovenskej sporiteľne v Sečovciach v okrese Trabišov vykradol v noci na pondelok neznámy páchateľ a spôsobil jej škodu za 115 000 korún.

Pred krádežou zlodej prestrihol v nedeľu večer na obytnom dome na Obchodnej ulici telefónny kábel, ktorý slúžil ako poplachový systém na hlásenie narušenia objektu pobočky, informovala dnes krajská policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová.

Páchateľ vypáčil krídlo na plastovom okne sporiteľne a vnikol do kancelárie vedúcej pobočky. Ukradol odtiaľ LCD monitor a laserovú tlačiareň. Cez neuzamknuté dvere vošiel do miestnosti likvidatúry, kde ukradol ďalšie tri LCD monitory a poškodil pokladne, z ktorých nič neodcudzil.

Trebišovská polícia začala trestné stíhanie vo veci pre trestné činy krádeže a poškodzovania cudzej veci.   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]