magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Prvý ročník výstavy Poľovníctvo - lesníctvo bude v košickom Dome techniky
@ Obchod -> Výstavy      Nov 09 2004 - 15:03 GMT
Košice 9. novembra (TASR) - Spolu 30 vystavovateľov zo Slovenska, Maďarska a Čiech sa bude prezentovať na 1. ročníku medzinárodnej kontraktačno-predajnej výstavy Poľovníctvo - lesníctvo, ktorá sa uskutoční 11. až 13. novembra v košickom Dome techniky (DT).

Určená je nielen poľovníkom a lesníkom, ale aj milovníkov prírody i širokej verejnosti, pretože poľovníctvo na nej uvidia aj z inej stránky, ako je len samotný lov zveri. Na dnešnej tlačovej konferencii to uviedol riaditeľ Domu techniky Igor Kozák.

Pri organizovaní výstavy sa DT spojil s Ministerstvom pôdohospodárstva SR, Slovenským poľovníckym zväzom a Múzeom vo Svätom Antone.

Divácky príťažlivé budú okrem iného poľovnícke trofeje - abnormality, pytliacke zbrane, srnčia zver či poľovnícka izba zo začiatku 20. storočia. Firmy budú vystavovať poľovnícke oblečenie, pomôcky a potreby pre poľovníkov i umelecké predmety s poľovníckou a lesnou tematikou.

Aktuálne sú témy sprievodných podujatí a seminárov, ktoré organizátori zamerali na právnu úpravu poľovníctva v SR, súčasný stav poľovníctva v regióne, chov a choroby poľovnej zveri či legislatívu o strelných zbraniach. Obnoviteľným zdrojom energie bude venovaný seminár o lesnej štiepke.   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]