magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Na Plejsoch otvorili lyžiarsku sezónu
@ Aktuálne -> Rekreačné zóny      Dec 20 2004 - 08:16 GMT
Krompachy/Plejsy (TASR) - Východoslovenské lyžiarske stredisko Relax Center Plejsy otvorilo v sobotu za polooblačného počasia a teploty pohybujúcej sa okolo nuly stupňov Celzia lyžiarsku sezónu.

Podmienky na lyžovanie sú podľa manažéra strediska Luděka Mlčocha veľmi dobré, svahy pokrýva vyše 60-centimetrová vrstva snehu. "Najväčšie investície sme v tomto roku vynaložili do vybudovania wellness centra v rovnomennom hoteli, iba 50 metrov od lanovky," uviedol pre TASR Mlčoch. Dodal, že milovníci bieleho športu budú mať na Plejsoch od januára k dispozícii aj bazén s protiprúdom a tri druhy sáun a pod. Ïalšou novinkou bude bowlingová dráha.

Podľa Mlčocha v stredisku rozšírili aj ponuku stravovacích služieb. Začínajúca sa sezóna bude zaujímavá aj pre malých návštevníkov strediska. K dispozícii budú mať detský kútik s profesionálnou starostlivosťou. Novinkou je aj detské ihrisko.

Vďaka spomínaným novinkám sa Relax Center Plejsy zaradilo k slovenským TOP strediskám, ktoré sa v rámci hodnotenia lyžiarskych areálov dostali do najvyššej kategórie. Získali päť hviezdičiek a zlatú medailu ako značku kvality.

Vlani navštívilo Plejsy vyše 90 tisíc návštevníkov.   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]