magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

V Harichovciach okradli silvestrujúcich cudzincov z Brazílie a Nového Zélandu
@ Aktuálne -> Región      Jan 03 2005 - 15:48 GMT
Košice 3. januára (TASR) - Nepríjemné spomienky na silvestrovský pobyt na Slovensku si odnesú dvaja cudzinci, ktorí koniec roka trávili v prenajatom rodinnom dome v Harichovciach v spišskonovoveskom okrese.

Medzi 30. a 31. decembrom dosiaľ neznámy páchateľ rozbil okno do kúpeľne a vlámal sa do domu. Ukradol odtiaľ satelitný prijímač, televízor, DVD prehrávač, plastový kufor s rôznym oblečením, bezdrôtový telefón a kožený pánsky kufrík. Nájomcovi domu - 46-ročnému Brazílčanovi spôsobil škodu 186 800 korún. Páchateľ z domu ukradol aj prenosný počítač v hodnote 69 tisíc Sk, patriaci 26-ročnému študentovi z Nového Zélandu. Poškodením zariadenia vznikla majiteľke domu osemtisícová škoda. Celková škoda bola vyčíslená na 263 800 Sk.

Informovala o tom dnes košická krajská policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová.   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]