magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Piati ľudia zomreli pri dopravnej nehode pri Malej Lodine
@ Aktuálne -> Región      Mar 31 2005 - 14:47 GMT
Košice 31. marca (TASR)- Piati ľudia - traja muži a dve ženy veku 32, 31, 26, 23 a 22 rokov zomreli pri dopravnej nehode, ktorá sa stala v presne nezistenom čase od 28. do 30. marca za obcou Malá Lodina v okrese Košice - okolie.

K nehode došlo tak, že vodič motorového vozidla Škoda Favorit s košickým evidenčným číslom pri moste Ružinka z nezistených príčin dostal šmyk, informovala dnes Oľga Lukáčová z KR PZ v Košiciach. Vozidlo spadlo do vyrovnávacej vodnej nádrže vedľa mosta, v dôsledku čoho zomreli všetci piati členovia osádky.

Ohliadajúci lekár nariadil súdnu pitvu nebohých. Vozidlo polícia zaistila na expertízne skúmanie a zistenie príčiny dopravnej nehody. Škoda na aute je 50 000 korún.

Podľa dostupných informácií objavili v stredu ráno lesníci niekoľko metrov dlhé šmykové stopy na asfaltovej vozovke a na brehu nádrže zadný nárazník z automobilu. Následne začala prípad preverovať polícia a privolala približne o 15. hodine hasičov. Potápači z hasičskej stanice Čaňa začali prehľadávať Ružín a na strechu prevrátené auto za krátky čas pod hladinou objavili. Potom už prišiel na rad technický zásah a pomocou autožeriavu AV 15 škodovku zo šesťmetrovej håbky vytiahli. Našli v nej uväznených päť màtvych tiel a psa.

Okolnosti tragickej dopravnej nehody vyšetruje ÚJaKP OR PZ Košice - okolie.   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]