magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

UTOROK v športe /jazdectvo, futbal/
@ Aktuálne -> Šport      May 04 2005 - 07:42 GMT
Jazdectvo: Na košickú skokovú premiéru vyše 120 koní

Košice 3. mája (TASR) - Viac ako 120 koní zo Slovenska a Maďarska (Nyíregyháza, Miškolc) očakávajú organizátori z košických jazdeckých oddielov TJ Slávia UVL a TJ Kiara na jubilejnom 20. ročníku medzinárodnej Ceny rektora UVL, ktorý sa uskutoční 7.-8. mája v jazdeckom areáli UVL nad Popradskou cestou. Kvalitnejšie obsadenie pri tohtoročnej košickej premiére v parkúrovom skákaní oslabili v rovnakom termíne organizované preteky Slovenského pohára v Bratislave.

Kým sobotňajšie preteky od 11.00 h budú patriť súťažiam pre deti a mladé kone, v nedeľu od 12.00 h sa uskutoční hlavná, dvojkolová súťaž s parkúrom do 130 cm o Cenu rektora UVL, do ktorej je predbežne prihlásených 12 koní. Jej víťaza čaká prémia 5000 Sk. Atrakciou bude nepochybne aj tradičná súťaž v skoku do výšky ako Memoriál Ing. Sokoliho.

***

Futbal: Zemplín Michalovce - Tatran Prešov 2:0 v 23. kole II.ligy

Zemplín Michalovce - Tatran Prešov 2:0 (1:0)

Góly: 9. Mati (11m), 72. Kozár. ŽK: S. Ïuriš, Belán, Uhľár, Šafranko, Horochonič - Macko, Pandurevič, Zlatohlavý, Gegič, ČK: 62. Horochonič za druhú ŽK. Rozhodovala: Ihringová, 1150 divákov.

Vo východoslovenskom derby sa zrodilo víťazstvo efektívnejších domácich futbalistov. Prešov síce mal takmer počas celého zápasu územnú prevahu, avšak hostia sa nedokázali presadiť cez disciplinovane organizovanú defenzívu domácich. Naopak, Michalovce dokázali vyťažiť z minima maximum v šestnástke súpera a poistili si tak tretie miesto v druholigovej tabuľke.   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]