magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Polícia zadržala a obvinila dvoch násilníckých vydieračov z Rožňavy
@ Aktuálne -> Región      Jun 09 2005 - 13:50 GMT
Košice 9. júna (TASR) - Polícia zadržala a z trestného činu hrubého nátlaku v spolupáchateľstve obvinila dvakrát súdne trestaného 42-ročného Oskara B. z Rožňavy a raz súdne trestného 25-ročného Dragana L. z Betliara.

Obaja vydierači od marca do konca mája tohto roku na rôznych miestach v Rožňave viackrát násilím a pod hrozbou použitia násilia nútili 27-ročného Rožňavčana Jozefa R. k zaplateniu predstieranej 150 tisícovej pohľadávky. V máji ho napadli na parkovisku pred barom v Rožňave a spôsobili mu tržné poranenie tváre. V posledný májový deň, opäť na parkovisku pred istou rožňavskou reštauráciou, mu vykrútili ruky a vyhrážajúc sa ťažkým ublížením na zdravím žiadali 30 tisíc korún. Muž im z obavy o život požadovanú sumu zaplatil.

Obvinení boli umiestnení v cele predbežného zaistenia s návrhom na vzatie do väzby.

TASR o to dnes informovala košická krajská policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová.   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]