magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Aj tretí deň pátrania po rómskom chlapcovi z Keceroviec je neúspešný
@ Aktuálne -> Región      Jul 05 2005 - 21:39 GMT
Košice 5. júla (TASR) - Ani tretí deň pátrania po šesťročnom rómskom chlapcovi Kristiánovi Lászlóovi z Keceroviec v okrese Košice - okolie nebol úspešný.

Kapitánka Oľga Lukáčová z KR PZ v Košiciach informovala, že dnes sa na záchrannej akcii podieľalo 40 policajtov OR PZ Košice - okolie, 12 pracovníkov záchrannej služby z Gabčíkova a päť pracovníkov kynologickej pátracej brigády z Košíc. Nasadili 13 pátracích psov a okolie monitoroval vrtuľník Ministerstva vnútra SR. Hľadať pomáhalo aj približne 100 miestnych občanov.

Matka v sobotu večer oznámila, že chlapec je nezvestný. Popoludní sa išiel hrať a keď ho podvečer nenašla, išla na políciu. Neskôr sa objavili informácie, že Kristián sa hral s chlapcami v kroví na poli smerom na obec Vtáčkovce, kde sa rozišli a potom ho už nikto nevidel.

Kristián je 120 centimetrov vysoký, štíhlej postavy, váži asi 30 kilogramov, má oválnu tvár, žlté odfarbené vlasy ostrihané nakrátko, čierne oči, vpredu má hore aj dole vypadnuté po dva zuby. Maloletý nevie čítať ani písať, po slovensky vôbec nekomunikuje, možno sa s ním dorozumieť len po rómsky. Oblečené mal na sebe rifle modrej farby, svetlomodré tričko s krátkym rukávom a obuté mal biele botasky.

Akékoľvek informácie o nezvestnom šesťročnom Kristiánovi môžu občania oznámiť na najbližšom útvare Policajného zboru alebo telefonicky na čísle 158. Prípad preveruje obvodné policajné oddelenie v Bidovciach.   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]